FYSIOTHERAPIE DE ENK

GRAAG LEZEN VOORDAT U NAAR BINNEN GAAT!

Donderdagavond 30 april hebben wij fysiotherapeuten groen licht gekregen om langzaamaan, voorzichtig en zorgvuldig onze werkzaamheden te hervatten.

Dit betekent dat we nog niet als vanouds weer kunnen behandelen, de coronadreiging is immers nog lang niet geweken, maar dat we zorgvuldige afwegingen moeten maken over welke behandelingen weer veilig kunnen worden gegeven. Uw therapeut zal met u, en waar nodig ook met uw arts, overleggen of de behandeling weer gestart kan worden en zo ja in welke vorm. Dit kan ook betekenen dat de behandeling nog uitgesteld moet worden of in de vorm van beeldbellen gegeven wordt.

Voor een ieder die wij weer in een van onze praktijken mogen begroeten zullen wij alles doen, binnen onze mogelijkheden, om u een zo veilig mogelijke behandeling te geven.

Zo zullen wij:
-de behandelruimte na iedere behandeling schoonmaken
-voor en na de behandeling onze handen zorgvuldig wassen/ desinfecteren
-indien nodig mondkapjes dragen
-zelf de behandeling afbellen wanneer we verkouden en/of koortsig zijn of zieke gezinsleden hebben
-de bezetting van de praktijk zo houden dat we de 1,5 meter regel kunnen waarborgen
-ons tijdschema onderling zo afstemmen dat er zo min mogelijk mensen in de gang en wachtruimte zitten. Dit betekent ook dat we ons strikt aan de behandeltijden houden en dus niet kunnen uitlopen.
-nog steeds geen handen schudden maar u begroeten met een glimlach


Wij vragen van u:
- om bij elke behandeling een groot, schoon laken voor over de behandelbank mee te nemen EN een schone handdoek voor het hoofdeinde van de bank
- wanneer u zelf verkouden en/of koortsig bent, of gezinsleden heeft met ziekteverschijnselen, om de behandeling af te bellen
- om de belasting in de wachtruimte zo laag mogelijk te houden vragen wij u op tijd, maar zeker niet te vroeg, te komen of om evt. buiten/ in de auto te wachten
- na de behandeling de praktijk weer zo snel mogelijk te verlaten
- kom alleen naar de afspraak. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen wanneer u niet  zelfstandig in de praktijk kan komen en hulp nodig heeft.
- bij binnenkomst graag uw handen desinfecteren. Bij de balie zal desinfectiemiddel voor u staan.
- elkaar in de gangen niet passeren maar elkaar ruimte geven. Patiënten die naar buiten gaan hebben hierin voorrang.
-zo min mogelijk gebruik te maken van ons toilet

Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact opnemen met onze praktijk.

Hartelijke groeten,

Team De Enk
 


Welkom bij Fysiotherapie de Enk, uw praktijk voor fysiotherapie met vestigingen in Elst en Oosterhout. Naast algemene fysiotherapie zijn onze therapeuten opgeleid in vele specialistische gebieden binnen de fysiotherapie.

Voor iedereen die zijn houding, spierkracht en uithoudingsvermogen wil verbeteren biedt “De Enk” de mogelijkheid om dit tijdens fysiofitness onder toezicht van een gespecialiseerde fysiotherapeut te doen.

 

 

Groepslessen

Voor iedereen die zijn houding, spierkracht en uithoudingsvermogen wil verbeteren biedt “De Enk” de mogelijkheid om dit tijdens fysiofitness onder toezicht van een gespecialiseerde fysiotherapeut te doen...
 

Groepslessen

Specialisaties

Ons team bestaat uit specialisten voor NDT, sportfysiotherapie, Craniosacraal therapie, Kinder- fysiotherapie, manuele therapie en vele andere specialisaties. Onze therapeuten begeleiden u graag en stellen samen met u een persoonlijk

Specialisaties

Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie De Enk werkt samen met andere (kinder) disciplines , zoals logopedie, kindergeneeskunde, onderwijs, jeugdzorg, kinderpsychologie en diëtiek.

 

Kinder fysiotherapie

Fysio de Enk

Locatie Elst
De Enk 1
6661 KK Elst
Tel. 0481 37 19 19

Locatie Oosterhout
Van Boetzelaerstraat 16
6515 JD Nijmegen
Tel. 024 348 16 26

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
08:00 – 17:15
08:00 – 17:15
08:00 – 17:15
08:00 – 17:15
08:00 – 17:15 

Contact

Oosterhout: Wij zijn met de auto het best bereikbaar via de oude Groenestraat. De navigatiesystemen sturen u meestal via de Griftdijk maar dan loopt u vast in de wijk. Oude Groenestraat 6, 6678 MB Oosterhout. Dit is het adres van Residence Tergouw. Wij bevinden ons aan de andere kant van de straat aan de linkerzijde.