Corona maatregelen

Als praktijk willen we jou graag informeren over welke maatregelen wij als bedrijf nemen i.v.m. het corona/Covid-19 virus. Allereerst staat ieders gezondheid en welzijn voorop en proberen we een werkbare situatie te behouden waarbij we zorg kunnen leveren zonder daarmee risico te lopen.
Wij kunnen u verwelkomen op de praktijk. Uiteraard hebben we de noodzakelijke maatregelen getroffen zodat we op veilige en verantwoorde wijze kunnen behandelen en begeleiden. Dit doen we aan de hand van de richtlijnen van het RIVM en het door branchevereniging KNGF goedgekeurd protocol. Veiligheid staat bij ons altijd voorop!

Ziekte bezoekers:

Conform de richtlijn van het RIVM, verzoeken we u de behandeling te annuleren of verzetten indien u in afwachting bent van de uitslag van een coronatest of positief getest bent op het coronavirus. Voor alle regels en huidige adviezen verwijzen we u naar www.rivm.nl

Hygiene:

Conform richtlijnen van het RIVM, wassen wij veelvuldig onze handen, drogen deze met papier af en geven we geen handen meer. We wassen onze handen, we gebruiken desinfectie alcohol en onze sport apparatuur wordt gereinigd en met papier afgenomen. Wij vragen aan u om bij elke behandeling een groot, schoon laken voor over de behandelbank mee te nemen of een schone handdoek. 
Bij binnenkomst graag uw handen desinfecteren. Bij de balie zal desinfectiemiddel voor u staan. 

Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact opnemen met onze praktijk. 

Hartelijke groeten, 

Team De Enk