12 – 18 jaar

Onderweg in de groei naar volwassenheid kan er van alles met je lijf gebeuren. Niet altijd is daar een duidelijk aanwijsbare reden voor. Zo kan je last krijgen van chronische vermoeid of vage klachten, waar je niet goed raad mee weet. Het kan ook zijn dat je na een operatie last blijft houden van bewegen of je spieren wilt aansterken, na je revalidatie. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in de behandeling van deze klachten.

Signalen

Heb je vaak hoofdpijn, zit je lichaam je in de weg door overgewicht of weet je je moeilijk in de klas te ‘bewegen’? Of voel je je vaak buitengesloten, weet je niet goed je grenzen te stellen en beweeg je onhandig? Dit zijn signalen waarmee we samen aan de slag gaan.

Klachten

Behandeling

Wij maken samen met jou een plan van aanpak om je fysieke, motorische problemen te lijf te gaan. Belangrijk is dat we dit stap voor stap doen zodat je leert je eigen grenzen te herkennen, nee te durven zeggen en je gedachten een positieve kant op te sturen. Want het gaat erom dat je weer gewoon kunt meedoen, op school, op je werk, tijdens je studie en in je vrije tijd.